CATEGORIES
Contactati-ne
Shenzhen PG Century Furniture Co., Ltd Adauga: 78th, North Road de Shatian Zona, Kengzi Street, Pingshan cartier nou, Shenzhen, China Tel: 86-755-28799680 Fax: 86-755-28799685 E-mail: leo@sjpgsofa.com Site - ul: www.sjpgsofa.com

Scaun cum să o menţină?

Source:

Tesatura: frecvent, praful de preferinţă o dată pe săptămână; locale murdărie curat alb pânză colorată cu câteva speciale detergenţi pentru textile care sunt disponibile în mizerie şters în mod repetat până la eliminarea petelor, nu folosesc o mulţime de apă, ca sa nu se produce în interiorul cadrului protejat de umiditate. În cazul în care este detasabila ulei pe pânză şi eliminat în conformitate cu instrucţiunile de spălat curăţenie o dată la 3 luni la şase luni.

Piele: evita lumina soarelui, să interzică utilizarea de alcool şi alte frecarea lichide volatile, curăţenia zilnică utilizaţi numai o cârpă moale şi uscată. Evita sharp obiect zgâriat suprafetelor din piele. Două sau trei ori pe an folosind o piele speciala curat, poate juca un rol în întreţinere. Piele nubuc curat este mai complexă, este bine să găsiţi un profesionist companie pentru a curăţa de curăţare.

Ratan: de obicei, evita lumina directă a soarelui sau excesiv de lung timp de expunere, atunci când curăţarea, utilizaţi o perie moale pentru a elimina praful crack din ratan, de asemenea, utilizarea prosop pat uscat prafului. Apoi stoarsă cârpă umedă pentru a şterge peste scaune, apoi ştergeţi cu o cârpă moale şi uscată, într-un loc aerisit să se usuce bine. Ştergeţi curat cu o lumina apa sarata la intervale regulate în scaune, acest lucru poate pata, şi ajută la menţinerea supletea de viţă de vie.


Anchetă
Shenzhen PG Century Furniture Co., Ltd
Feedback-ul