CATEGORIES
Contactati-ne
Shenzhen PG Century Furniture Co., Ltd Adauga: 78th, North Road de Shatian Zona, Kengzi Street, Pingshan cartier nou, Shenzhen, China Tel: 86-755-28799680 Fax: 86-755-28799685 E-mail: leo@sjpgsofa.com Site - ul: www.sjpgsofa.com

Scaune şi casa stil cum să se amestecă

Source:

Proporţia de scaune, formă, culoare, material în conformitate cu stilul de decor şi mobilier din mediul camerei. Mese dining, mese scaune, de obicei, se potrivesc cu vânzare, în general vorbind, stil rural sunt cele mai populare selecţie de pleduri, mici flori pentru scaune din tesatura moale, cu rama din lemn din lemn de culoare. O masă de versatil, scaunul poate fi echipat cu o varietate de stiluri. Ca proprietar favorite puteţi încerca să se amestecă mai multe stiluri diferite de scaune. Stiluri de modern interior design de toleranță este relativ mare, puteţi decora o mulţime sau scaune design clasic sau modern.

Câmpia albă peste tot, starea de spirit relaxat, la partea din spate design de umanizare, enhanced suport a coloanei vertebrale cervicale, intareste confortul utilizatorului.


O pereche de: Mod de a curăţa tesatura canapea

Următoarea: nu

Anchetă
Shenzhen PG Century Furniture Co., Ltd
Feedback-ul