CATEGORIES
Contactati-ne
Shenzhen PG Century Furniture Co., Ltd Adauga: 78th, North Road de Shatian Zona, Kengzi Street, Pingshan cartier nou, Shenzhen, China Tel: 86-755-28799680 Fax: 86-755-28799685 E-mail: leo@sjpgsofa.com Site - ul: www.sjpgsofa.com

Sfaturi de întreţinere tesatura canapea

Source:

Site întreţinut cu canapea de perete împotriva perete de verificare a 0.51 cm. Evitaţi expunerea la soare direct, este mai bine pentru a pune în loc vă puteţi evita expunerea la soare, sau separate prin perdele de tifon translucide în lumina soarelui. Vid cel puţin o dată o săptămână, acordând o atenţie deosebită pentru a scoate praf între structura de tesatura. Flip canapea perne o dată pe săptămână, Deci poarte uniform.

1, părţi ale canapea perete cu perete păstrarea 0.51 cm inaltime.

2, evita lumina directă a soarelui, este mai bine pentru a pune în loc vă puteţi evita expunerea la soare, sau separate prin perdele de tifon translucide în lumina soarelui.

3, aspirarea cel puţin o dată pe săptămână, acordând o atenţie deosebită pentru a scoate praf între structura de tesatura.

4, flip canapea perne o dată pe săptămână, Deci poarte uniform.

5, pătate cu noroi, ştergeţi cârpă curată inmuiata in apa, pentru a nu lăsa semne, este mai bine să pata frotiu periferic. Velvet mobila nu poate fi inmuiata in apa, şi curatatorie agent ar trebui să fie utilizate.

6, toate pânză acoperă şi linie ar trebui să fie uscate curăţate, nu spala, nu pentru a înălbitor.

7, găsit fire pierde, nu folosesc pauza de mână, cel mai uşor de utilizat foarfece la îngrijit cap tăiat plat.


Anchetă
Shenzhen PG Century Furniture Co., Ltd
Feedback-ul