CATEGORIES
Contactati-ne
Shenzhen PG Century Furniture Co., Ltd Adauga: 78th, North Road de Shatian Zona, Kengzi Street, Pingshan cartier nou, Shenzhen, China Tel: 86-755-28799680 Fax: 86-755-28799685 E-mail: leo@sjpgsofa.com Site - ul: www.sjpgsofa.com

Cum de a alege scaune de copii

Source:

Siguranţă: scaun copii, indiferent ce stil, liniile trebuie să fie netedă, şi nu trebuie să aibă orice margini ascuţite, suprafeţele trebuie să fie netedă, nu aspră, pentru a evita orice mishaps. În plus, stratul trebuie să fie inofensiv, aduna împreună la miros miros atunci când acesta este cumpărat.

Strong: hard balansoar scaun, în cazul în care structura este lejer, sau senzaţie şubredă, apoi, astfel încât Preşedintele nu poate fi cumparat.

Culoare: alegerea plin de viaţă şi luminos, culori saturate, poate stimula curiozitatea unui copil şi atenţia, şi poate creşte un copil sensibilitatea vizuala.

Stil: copiii, de obicei, fi interesat de lucruri vii. Prin urmare, atunci când selectarea unui scaun pentru copii ar fi potrivit sa aleaga animalele drăguţ sau forme geometrice, cum ar fi ovale, bile, are unele caracteristici de joc, mai mult copil inima, ajută, de asemenea pentru a stimula imaginatia copilului. Dimensiune: ca şi cu adulţii, copiii alege scaune ar trebui, de asemenea, să acorde o atenţie pentru a se potrivi corpului, astfel încât este mai bine să ia copiii tăi, try înainte tu buy. De asemenea, în cazul în care poate fi efectuată în conformitate cu funcţia de ajustare înălţime este chiar mai bine. Deoarece copilul este în creştere rapidă, împreună cu înălţimea copilului "creştere" scaun mai potrivit cu toate acestea.


Anchetă
Shenzhen PG Century Furniture Co., Ltd
Feedback-ul