CATEGORIES
Contactati-ne
Shenzhen PG Century Furniture Co., Ltd Adauga: 78th, North Road de Shatian Zona, Kengzi Street, Pingshan cartier nou, Shenzhen, China Tel: 86-755-28799680 Fax: 86-755-28799685 E-mail: leo@sjpgsofa.com Site - ul: www.sjpgsofa.com

Protecţie piele sintetica mobilier extinde durata de viaţă

Source:

Mulţi de mobilier sunt realizate din piele sintetica de suprafaţă, cum ar fi canapele, scaune, etc. Suprafaţă aspectul lor, contact simt bine, şi rezistenţă la uzură, frecati rezistenţă, rezistenţa la hidroliza, crack puterea de rezistenţă, coaja puterea sunt foarte puternice şi, prin urmare, a fost salutată de către consumatori.

Sintetice de piele şi lemn, bumbac si tesatura lenjerie natura, temperatură ridicată, umiditate ridicată, temperatură scăzută şi lumină puternică, soluţii care conţin acizi, solutii alcaline are un impact pe el. Prin urmare, utilizarea de piele sintetica mobilier să reţineţi câteva puncte: mobilier de plasare pentru a evita locuri de temperaturi ridicate. O temperatură prea ridicată vor varia în exterior piele sintetica, şi reciproc. Prin urmare, mobilierul nu trebuie să fie rotit lângă foc, de asemenea, nu ar trebui să fie introduse pe partea laterală a radiatorului şi nu lăsaţi soarele.

Nu plasaţi mobilier la temperatura din camera este prea mică. Temperatura este prea scăzută sau aer conditionat pentru o lungă perioadă de timp în direct, ar lua o răceală, chapping, piele sintetica călit. Locul mobilei în condiţii de umiditate din camera. Umiditatea prea mare determina hidroliza din piele sintetica si dezvoltare, rezultand leziuni a epiteliului de suprafata si scurtarea duratei de viaţă. Prin urmare, cum ar fi toalete, băi, bucătării şi alte camere nu este potrivit pentru configurare de mobilier piele sintetica. Curata mobila din piele sintetică, nu utilizaţi prosoape umede sau cârpă umedă, ştergeţi cu o cârpă uscată, precum şi.


Anchetă
Shenzhen PG Century Furniture Co., Ltd
Feedback-ul