CATEGORIES
Contactati-ne
Shenzhen PG Century Furniture Co., Ltd Adauga: 78th, North Road de Shatian Zona, Kengzi Street, Pingshan cartier nou, Shenzhen, China Tel: 86-755-28799680 Fax: 86-755-28799685 E-mail: leo@sjpgsofa.com Site - ul: www.sjpgsofa.com

Canapea saltea este de aşteptat să iasă din "quality Gates"

Source:

Consumatorii cumpara un nou miros neplăcut în saltea canapea, lăsat intact atunci când detectează standarde să urmeze. Fenomenul jenant, în curând vor fi rezolvate. Ieri, reporterii de la Chengdu quality control Institutul găzduit standardele naţionale mobilier şedinţa de validare a fost informat că, limitei de substanţe nocive de Mobilier tapiţat, saltele, mobilier tapitat canapele limită de substanţe nocive din 4 elemente de mobilier, cum ar fi standardele tehnice adoptate la examenul de expert Naţional Chengdu de mobilier, se aşteaptă să se acorde pentru a pune în aplicare cât mai repede posibil.

Inginer senior de mobilier China National Director de asociere, a spus Zhu Changling, noi standarde pentru mobilier selecţia iniţială materiale auxiliare, îmbunătăţiri de procesul de producţie şi caietul de sarcini prezentat cerinţe mai mari. Introducerea sa va face mobila mai sigure şi mai sigure.


Anchetă
Shenzhen PG Century Furniture Co., Ltd
Feedback-ul