Categoria de produse
Contactati-ne
Shenzhen PG Century Furniture Co., Ltd Adauga: 78th, North Road de Shatian Zona, Kengzi Street, Pingshan cartier nou, Shenzhen, China Tel: 86-755-28799680 Fax: 86-755-28799685 E-mail: leo@sjpgsofa.com Site - ul: www.sjpgsofa.com
Acasă > Stiri > Conţinut
Bloom scaunul "sta" în Statele Unite

Spatii diferite şi elegant prezent

În General, fiecare spaţiu acasă scaun apare pe scena. Confort scaun poate fi folosit în dormitor, mare spate scaun, potrivit pentru camera de zi, pentru a crea o atmosferă informală; neted şi puternic sentiment de proiectare, au primit scaune sunt bine adaptate pentru Studio şi Studio şi lounge scaune, scaune, etc, pun un colţ sau un balcon, poate relaxa, pentru ca organismul să se "reîncarce".

Afla caracteristica murături

Ce trebuie să ştiţi este că generalul scaunului la Inaltimea sezutului, adâncimea de scaun, scaun spate pentru a face selecţia. Scaunul este prea mare, picior uşor consola, compresiune redusă de şold. Suprafeței scaunului prea adânc, talie şi înapoi cu suport, prea puţin adâncă şi coapsă greu, acest lucru ar permite oamenilor care stau senzaţie de disconfort. În plus, spătar cel mai bine poate juca un rol de sprijin, cum ar fi spatele sau gatul, materiale exterioară trebuie să fie în contact cu corpul uman ventilare, rezistent la uzura si murdarie. Desigur toate astea depinde de funcţiile specifice de scaun să decidă.

Diferite aplicaţii necesită diferite

Dacă este un scaun de luat masa, înălţimii sale ar trebui să fie compatibile cu înălţimea a tabelului şi înălţimea utilizatorilor, şi a vedea dacă scaun spate stil, naturale, de asemenea, să încercaţi să simţiţi agitare, stabilitatea este suficientă; dacă este un computer scaun, cea mai buna alegere pentru pivotare, inaltime reglabila, uşor pentru a găsi informaţii şi instrumente în orice moment. Atunci când participanţilor simt dulceaţă de tapiserie şi spătarul şi se potrivesc organismului, există un scripete buna este alunecarea, şi aşa mai departe dacă este un scaun de copil, siguranța, protecția mediului este cel mai important.


Anchetă
Shenzhen PG Century Furniture Co., Ltd
Feedback-ul