Categoria de produse
Contactati-ne
Shenzhen PG Century Furniture Co., Ltd Adauga: 78th, North Road de Shatian Zona, Kengzi Street, Pingshan cartier nou, Shenzhen, China Tel: 86-755-28799680 Fax: 86-755-28799685 E-mail: leo@sjpgsofa.com Site - ul: www.sjpgsofa.com
Acasă > Stiri > Conţinut
Alegerea cu scaune "catifea manusa" pentru Best

Scaunele sunt confortabile referitoare la scara umana. Mulţimea urmat mulţimea există diferenţe, în general spre nord de inalt, putin scurt de Sud, Europa şi America de Nord va fi; diferenţe între bărbaţi şi femei, există diferenţe individuale şi individuale. Asa ca Schwartz inconfortabil, dau un try chiar ştiu, în principal pentru a vedea ceea ce timp de mai jos:

Scaun adâncime: stând în scaune, adâncimea de scaun ar trebui să fie egală cu lungimea coapsei, se aşeză şi îndoiţi de genunchi se întâmplă să prezideze, scaunul este prea adanc, talie şi înapoi fără aterizare; suprafeței scaunului este prea puţin adâncă, coapse nu au suficient de sprijin, sunt incomode.

Scaun inaltime: ar trebui să fie egală cu lungimea piciorului inferior, viţel sezand jos, jos de aterizare. Prea mare, picioarele atârnând coapse meu asuprit prea mult şi prea lung nu este bun; scaunul este prea scăzut, picioare pe suprafața scaunului nu sunt greutatea corporală în şold de compresie, peste incomod lung.

Scaun: cele mai bune lucruri de talie, spate şi gât că toate sau o parte a rolului de exploatație. Scaun mai lungi, mai bine de sprijin. Sufragerie scaun numai în cazul în care masa, puteţi ignora gâtului, şi scaune de birou sunt cele mai bune pot fi supravegheaţi. Mobilier importat este adesea mai potrivite pentru producţia de ţară populaţii, ales nevoie de o atenţie suplimentară.

Materialul de scaun şi spate: ambele ar trebui să fie de tip "soft"--sprijină sunt suficient de puternice, dar au o anumită grosime a stratului de elastice la suprafaţă. Cele mai multe materiale ar trebui să fie în contact cu corpul uman în afara ventilatie, rezistent la uzura, rezistente la pete, şi nu la fel de uşor ca un corp uman sau îmbrăcăminte pentru a produce electricitate statică.


Anchetă
Shenzhen PG Century Furniture Co., Ltd
Feedback-ul