Categoria de produse
Contactati-ne
Shenzhen PG Century Furniture Co., Ltd Adauga: 78th, North Road de Shatian Zona, Kengzi Street, Pingshan cartier nou, Shenzhen, China Tel: 86-755-28799680 Fax: 86-755-28799685 E-mail: leo@sjpgsofa.com Site - ul: www.sjpgsofa.com
Acasă > Stiri > Conţinut
Scaun curat ce considerente

Curăţare scaun note: în primul rând, desigur, este de a înţelege textura de scaun, dar acum la scaun şi General picioare scaun sunt dominate de lemn si fier forjat, scaun pe sus de Arte din piele sau stofa, scaune diferite în curăţarea metodele de curăţare sunt nu aceleaşi.

Catedra de curăţare note II: în cazul în care acesta este scaun de piele, piele arta mai bune cleaners acum încerca pe locaţie în umbră pentru a vedea dacă decolorare. În cazul în care acesta a disparut pentru a dilua; murdar disponibile atunci când uşor caldă apa, lăsaţi-l să aer uscat.

Catedra de curăţare note 3: picioare din lemn masiv, doar poate şterge cu o cârpă uscată, va face face detergent, nu folosi prea umedă pânză şterge, apoi expunerea la uscat, se face din lemn masiv interne de degradare accelerată.

Scaune curat reţineţi IV: sediul General tesatura metodă de curăţare este să spray detergent şi ştergeţi uşor. Mai ales murdar, folosesc apa calduta cu detergent. Nu întâmplător perie tare rub, care tesatura este foarte uşor să se uite foarte vechi.


Anchetă
Shenzhen PG Century Furniture Co., Ltd
Feedback-ul