Categoria de produse
Contactati-ne
Shenzhen PG Century Furniture Co., Ltd Adauga: 78th, North Road de Shatian Zona, Kengzi Street, Pingshan cartier nou, Shenzhen, China Tel: 86-755-28799680 Fax: 86-755-28799685 E-mail: leo@sjpgsofa.com Site - ul: www.sjpgsofa.com
Acasă > Stiri > Conţinut
Tesatura canapea introdus metode practice pentru praf

Săptămânal prafului

Potrivit experţilor, păstrarea canapea curat şi cel mai important de săptămânal, stergerea prafului regulat. Cu un prosop uscat să bată, pentru a scăpa de praf, apoi ştergeţi cu un prosop umed tesatura. Dacă utilizaţi un aspirator, praf, ar fi mai bine, dar nu folosiţi aspiraţie perie, dar, de asemenea, pentru a evita suplimentar de aspiraţie de a absorbi, aşa cum aceasta ar putea duce la plectonema a fost pauza. Poate repara o plat pe cap de aspirare aspirator, ajusta aspiraţie la puternic, clar canapea de praf în crevices. Braţul de canapele, perne si crapaturile sunt necesare pentru a curăţa piese.

Mic secret murdar

Atunci canapea suprafaţă petele, utilizaţi curat cârpă muiată în apă sau speciale canapea agent de curăţare din exterior în ştergându, scoate petele, dar nu folosesc o mulţime de apă de spălat pentru a evita apa infiltrare canapele garnitură, provocând canapea cadru deformarea umed în interiorul, dar, de asemenea, uşor de mucegai de rasa. În plus, pânză canapea, de asemenea, ar trebui eliminate pentru a curăţa o dată pe an, trebuie să acorde atenţie, trebuie să spălaţi bine detergenţi, sau pot fi mai predispuse la murdărie. În zilele însorite, ar putea fi perne detasabile, perne etc lua lumina soarelui pentru a elimina umezeala şi ucide mucegai.


Anchetă
Shenzhen PG Century Furniture Co., Ltd
Feedback-ul