Categoria de produse
Contactati-ne
Shenzhen PG Century Furniture Co., Ltd Adauga: 78th, North Road de Shatian Zona, Kengzi Street, Pingshan cartier nou, Shenzhen, China Tel: 86-755-28799680 Fax: 86-755-28799685 E-mail: leo@sjpgsofa.com Site - ul: www.sjpgsofa.com
Acasă > Stiri > Conţinut
Cum să cumpere single Sofa Bed

Doresc să cumpere bun si ieftin, şi nevoie de câteva sfaturi.

1, deci demnă și durabil

Canapea, dormind pe canapea pe timp de noapte în timpul zilei, aceasta canapea comfort, soliditate, este foarte important. Dar calitatea canapea paturi nu pot spune de la aspectul său, se poate încerca să stea pentru mai mult de 35 de minute, deci cauza este recomandat atunci când eşti la cumpărături.

Canapea frumos, mai întâi trebuie să aibă moderată dulceaţă de primăvară saltele; şi o rezistenţă ridicată la egalizarea presiunii din greutatea corpului uman, permeabilitate de aer bun pentru menţinerea sănătăţii. Saltele bune primavara, ar trebui să aibă funcţia de consolidare a coloanei vertebrale ridicarea împingând în scopul de a reduce povara zilei a vertebrelor, astfel încât să obţineţi un somn bun. În plus, ajustabile fileu este indispensabilă pentru o canapea extensibilă. Frize de lemn, are o capacitate de diferite, cu precizie în funcţie de fiecare dintre dimensiuni şi greutate schimbare, poate menţine corpul tau oboseala cu greutatea medie corpului şi musculare intindere, eliberează.

2, cu faţa în valoare de uita

Canapea extensibila oferă o mare varietate: unele braţ 90 de grade în pat, scaun, saltea trăgând direct afară; unele sunt formate de flip canapea scaun canapea extensibilă dublă suprafaţă materiale pentru ventilaţie uşor, detaşabil pentru a schimba în bine, nu arată tesatura de costum de murdărie, sunt foarte binevenite de consumatori.

În ceea ce priveşte curăţarea şi întreţinerea, în timpul săptămânii se din timp în timp să perie departe praful sau concentraţia de praf, vid, nu tac, pentru a evita inutile greutate de sarcină, în scopul de a prelungi durata de viaţă de canapele extensibile.


Anchetă
Shenzhen PG Century Furniture Co., Ltd
Feedback-ul