Categoria de produse
Contactati-ne
Shenzhen PG Century Furniture Co., Ltd Adauga: 78th, North Road de Shatian Zona, Kengzi Street, Pingshan cartier nou, Shenzhen, China Tel: 86-755-28799680 Fax: 86-755-28799685 E-mail: leo@sjpgsofa.com Site - ul: www.sjpgsofa.com
Acasă > Stiri > Conţinut
Sfaturi de protectie piele sintetica mobilier

Utilizaţi mobilier de piele sintetica pentru a nota timp ce:

1, mobilier de plasare pentru a evita locuri de temperaturi ridicate. O temperatură prea ridicată vor varia în exterior piele sintetica, şi reciproc. De aceea, mobilierul nu ar trebui să fie plasat lângă foc, de asemenea, nu ar trebui să fie introduse pe partea laterală a radiatorului şi nu lasa soarele.

2, place mobilierul din camera temperatura este prea mică. Temperatura este prea scăzută sau aer conditionat pentru o lungă perioadă de timp în direct, ar lua o răceală, chapping, piele sintetica călit.

3, aºezaþi mobilier în condiţii de umiditate din camera. Umiditatea prea mare determina hidroliza din piele sintetica si dezvoltare, rezultand leziuni a epiteliului de suprafata si scurtarea duratei de viaţă. Prin urmare, cum ar fi toalete, băi, bucătării şi alte camere nu este potrivit pentru configurare de mobilier piele sintetica.

Sinteza de 4, ştergeţi din piele mobilier, utilizează prosoape umede sau cârpă umedă, ştergeţi cu o cârpă uscată, precum şi.


O pereche de: Tesatura canapele creează o atmosferă caldă

Următoarea: nu

Anchetă
Shenzhen PG Century Furniture Co., Ltd
Feedback-ul